Ефірна олія лаванди

275 

Заспокоює, загоює шкіру при подразненнях та запаленнях. Сприяє активній регенерації, тонізує втомлену й тьмяну шкіру. Освіжає і дезодорує шкіру. Підходить для всіх типів шкіри.

100% натуральна ефірна олія, виготовлена методом парової дистиляціі з квітів лаванди. Лавандова олія – одна з найпопулярніших в світі. Легкий і свіжий, але в той же час – багатогранний і насичений аромат наповнює кожну краплю нашої ефірної олії, яскраво розкриваючись від теплоти шкіри, у теплій воді, в аромалампі.
Терапевтичні та ароматичні властивості лаванди відомі як в країнах Європи, так і на Сході вже багато століть. Ароматерапія з олією лаванди приносить глибоке розслаблення, відчуття спокою та гармонії. Допомагає заспокоїти емоції і досягти максимальної ясності думок та почуттів.
Ефірна олія лаванди – потужний загоюючий і антисептичний засіб. Застосовується для обробки різних уражень шкіри, в тому числі виразкових, грибкових. Лавандова олія застосовується в лікуванні захворювань ротової порожнини: стоматитів, ангіни та ін., адже, окрім протизапального ефекту, лаванда має і виражену болезаспокійливу дію.
Мало хто знає, що ефірна олія лаванди має високий рівень природних УФ-фільтрів, тому може використовуватися як засіб для безпечної засмаги. Як правило, на тіло і шкіру обличчя наносять суміш з олії лаванди з аргановою, або іншою базовою (важливо – не фототоксичною) олією.
Ефірна олія лаванди відмінно дезодорує шкіру, маючи не лише ароматичний ефект, але і перешкоджаючи розмноженню патогенної мікрофлори на поверхні шкіри. Кілька крапель олії розтирають в долонях і наносять на чисту шкіру пахв, стопи і т.д. Для максимального ефекту перед цим рекомендується протерти шкіру змоченим у воді алунітом, або ж крапнути ефірною олію безпосередньо на кристал алуніту й потім протерти ним чисту вологу шкіру.
Ефірна олія лаванди – одна з небагатьох, що підходять для застосування в паховій зоні та для інтимної гігієни. Особливістю олії лаванди виступає рекордна компліментарність: вона чудово поєднується з іншими базовими та ароматичними маслами, тому лавандова олія є безпрограшним компонентом для Ваших ароматичних експериментів, що не має практично жодних протипоказань, окрім індивідуальної чутливості та алергії.
Основні косметичні властивості ефірної олії лаванди:
  • сприяє регенерації шкіри, попереджаючи передчасне старіння і появу зморшок;
  • тонізує втомлену й тьмяну шкіру;
  • ефективно бореться із запаленнями, висипаннями на проблемній шкірі, нормалізує секрецію сальних залоз;
  • знімає почервоніння, свербіж, лущення, набряки;
  • освіжає і дезодорує шкіру;
  • допомагає запобігти появі пігментних плям і слідів постакне;
  • робить волосся блискучим і пишними, добре підходить для тонкого і ламкого волосся.
Ефірна олія лаванди може застосовуватися для догляду як за сухою і чутливою, так і за жирною й проблемною шкірою. Перед застосуванням будь-якої ефірної олії необхідно переконатися у відсутності алергії на неї. Для цього до порції арганової або іншої базової олії додайте 2-3 краплі ефірної, нанесіть суміш на внутрішню поверхню плеча або згин ліктя і поспостерігайте за реакцією. Допускається легке відчуття поколювання і невелике почервоніння, але вони не повинні бути не комфортними.
Спосіб застосування: збагачення косметичних засобів: до порції арганової або іншої базової олії, крему для обличчя, лосьйону для тіла, гелю для душу, шампуню, маски або бальзаму для волосся додати 3-5 крапель ефірної олії.
Аромаванни: 7-10 крапель ефірної олії капнути на ложку солі і розчинити в теплій воді.
Застосування для ароматизації приміщень: додати в наповнену теплою водою чашу аромалампи 7-12 крапель ефірного масла. Можна використовувати в аромадифузорах, якщо Ваш пристрій призначено для застосування з натуральними ефірними оліями.
Окрім косметичного застосування і ароматерапії, ефірні олії з асортименту Arganica можна використовувати в їжу. Напої на основі соків і молока, найрізноманітніші смузі, урбечі, грильяж, випічка, цукерки, печиво, креми, морозиво – кілька крапель олії зроблять їх аромат і смак вишуканими і неповторними.
Склад: натуральна ефірна олія лаванди.
Умови зберігання: пляшку зберігати щільно закритою, в недоступному для дітей місці, при кімнатній температурі. Уникати потрапляння прямих сонячних променів.
Термін придатності: два роки від дати виробництва.
Виготовлено в Марокко. Розфасовано в Україні.

Відгуки

Відгуків немає, поки що.

Будьте першим, хто залишив відгук “Ефірна олія лаванди”“

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Схожі товари